xx 300x171Uz PVC stolariju izrađujemo i asortiman proizvoda za uljepšavanje ili povećanje funkcionalnostI Vašeg doma.
Na sve naše proizvode izdajemo garanciju i to na profile 15 godina, a na staklo 10 godina.
Prema potrebi izrađujemo ALU stolariju od talijanski profila. 

 

 


vra 264x300Glavna ulazna vrata su oku privlačan dio kućne fasade te s jedne strane naglašavaju karakter i namjenu kuće, a s druge strane moraju osigurati visok stupanj zaštite od provala.
Glavna karakteristika naših vrata je stabilnost i otpornost, koju Salamander postiže zahvaljujući zavarljivim kutnim PVC spojevima čime je osigurana nerazdvojivost okvira u kutnim dijelovima.

pp 300x231Prozori proizvedeni od Salamander profila su trajni, jednostavni za održavanje i otporni na različite vremenske uvjete.

Svi PVC profili napravljeni su na sustavu zračnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima daju pocinčani čelični profili. Još jedna pogodnost prozora načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. Osim toga, PVC materijal ima iznimnu sposobnost sporog starenja. Jednostavno je otporan na sve vanjske utjecaje i možemo reći da je gotovo neuništiv. U odnosu na druge materijale za proizvodnju prozora cijenom je vrlo prihvatljiv.

76wch78w

Visoka funkcionalnost. Dugotrajnost. Istančan dizajn.. To su osnovne karakteristike PVC kliznih stijena načinjenih iz Salamander profila. Idealne su za Vaše terase i balkone. Zadivit će Vas svojom stabilnošću i odličnom izolacijom.

Ukupan otvor kliznih stijena podijeljen je na dva dijela od kojih je jedan fiksan, dok drugi, na kojem je krilo, možete otklopiti ili kompletno otklizati na fiksni dio. Unutrašnjost Vaše kuće i Vaša terasa tako postaju jedinstven prostor.

SALAMANDER PROFILI

Prateći svjetske trendove, tvrtka Alanis d.o.o. u proizvodnji PVC stolarije koristi profile Salamander, izrađene iz visokovrijednog, tvrdog PVC-a.
Profil je otporan na toplo – hladno +60 i -60 stupnjeva, negoriv je, otporan na sol te ima sve potrebne ateste i certifikate.
Uvijek profinjeniji od ostalih na tržištu, Salamander profili, a time i naši proizvodi, odlikuju se većim dimenzijama, a popraćeni su tehnički modernim okovima, kvalitetnim staklom i primjenom suvremenih proizvodnih postupaka.
Svaki je PVC proizvod unikatan, proizveden upravo po želji kupca, a ponosimo se poštivanjem zadanih rokova te evidentnom odgovornošću prema dogovorenom poslu.

Odlike Salamander profila:

 • izuzetno lijepi i široki okviri
 • višekomorni sustavi stabilnog oblika s vrlo dobrim izolacijskim svojstvima
 • zaštita od propuha s četiri dugovječne specijalne brtve
 • znatno smanjenje troškova grijanja i zagađivanja okoliša
 • pogodnost mirnog, udobnog stanovanja uz optimalnu zvučnu izolaciju
 • klimatski i vremenski potpuno otporna sirovina
 • premazivanje nije potrebno
 • glatka higijenska površina pogodna i jednostavna za održavanje
 • idealna stabilnost uz metalna ojačanja prema standardima
 • suvremeno toplinsko i visokovrijedno izolacijsko ostakljenje
 • mogućnost recikliranja do 7 puta
© 2016 Alanis. Sva prava zadržana. Developed By StudioIT